Maarten Vansteenkiste heeft ons een aantal documenten ter beschikking gesteld die horen bij zijn webinar van 11 december.

 

De webinar herbekijken kan tot en met 23 december

De bijhorende documenten:

  / HOME

ONLINE WEBINAR van VRIJDAG 11 DECEMBER 2020  met MAARTEN VANSTEENKISTE

 

 

 

Beste Divo Lid,

 

Beste directielid,

 

Vrijdag 11 december 2020 hebben meer dan 100 deelnemers ingelogd op de webinar van Maarten Vansteenkiste. Misschien heb je dit door omstandigheden gemist en wens je toch nog dit interessant referaat te bekijken en te beluisteren. HET KAN!

 

Graag doen wij opnieuw een oproep om lid te worden van onze directievereniging die als doel heeft een spreekbuis te vormen voor een groep van harde werkers wiens belangen dikwijls vergeten worden. Divo wil een ondersteunende verenging zijn voor directies van het Vrij Secundair Onderwijs door in dialoog te gaan met diverse onderwijsactoren die impact hebben op het beleid: Agodi, het Kabinet van de Minister, Katholiek Onderwijs Vlaanderen, COC, ... Divo biedt elk jaar een studiedag aan die rechtstreeks gericht is aan onze doelgroep. Wij hopen om volgend jaar opnieuw van de partij te zijn op vrijdag 10 december 2021. De zaal is alvast gereserveerd!

 

Noteer de datum! Lid worden kan via onderstaande link. Het kost 40 euro per schooljaar. Dank zij je lidgeld kunnen wij jaarlijks twee nieuwsbrieven uitgeven, een studiedag organiseren, onze website laten onderhouden en ons professioneel laten bijstaan voor de lay-out.

 

Bij wijze van corona-geste hebben we besloten om deze webinar met Maarten Vansteenkiste dit jaar gratis aan te bieden!

 

De Divo stuurgroep dankt je alvast voor het vertrouwen en hoopt je snel als lid te mogen verwelkomen!