Directies vrij onderwijs
 / HOME DIVO STUDIEDAG 10 DECEMBER 2021 KBC gebouw, Havenlaan 2, Brussel (op wandelafstand van Brussel-Noord) Leiderschap is zoveel meer dan zakelijk management. Een onderwijsinstelling is op de eerste plaats een verzameling van mensen. Leiderschap vereist het vinden van een goede balans tussen mensen, functies en jezelf als directeur. Welbevinden en draagkracht op lange termijn worden erdoor bepaald. Daar willen wij op 13 december even bij stilstaan. Programma: 09.00 uur – Onthaal met versnapering 09.30 uur – Verwelkoming door voorzitter Theo Gorssen 09.40 uur – De menselijke kant van leiderschap – verandermanagement en innoverend leiderschap (Peter Rosseel, KULeuven). 11.10 uur – Pauze 11.30 uur – Debat met Paul Yperman (bestuurder), Peter Rosseel (KULeuven), Luc Goovaerts (KBC), Elke Spooren (bestuurder) en Petra Vertenten (Algemeen Directeur en coach). Moderator: Jan T’Sas (UAntwerpen) 12.50 uur – Uitgeleide door de voorzitter 13.00 uur – Lunchbuffet INSCHRIJVEN STUDIEDAG: De kostprijs voor deelname aan de studiedag (referaten, lunch en lidmaatschap als bonus) bedraagt 100 euro. Dit bedrag is ondeelbaar. Inschrijven en betalen doe je via de website. Wie inschrijft voor de studiedag krijgt het lidmaatschap als bonus en hoeft hiervoor dus niet meer extra te betalen. Onze jaarlijkse studiedag wordt niet alleen door de deelnemers hoog gewaardeerd, maar is ook een ontmoetingsplaats voor collega’s uit alle windstreken en de aanwezige onderwijsactoren, kortom een fijne netwerkdag. LIDMAATSCHAP: Wie naar de studiedag komt is automatisch lid van Divo. Wie niet naar de studiedag komt en Divo wenst te steunen kan zich lid maken door 40 euro te betalen. Je ontvangt dan alle e-mails en de twee nieuwsbrieven. Het lidmaatschap loopt telkens van studiedag tot studiedag. Uw lidmaatschap is belangrijk om de stem van onze vereniging kracht te geven.

LIDMAATSCHAP

 

LIDMAATSCHAP DIVO

KOST 40 EURO per schooljaar

Wie inschrijft voor de STUDIEDAG krijgt het lidmaatschap als bonus en hoeft geen extra lidgeld te betalen.

 

STUDIEDAG VRIJDAG 8 DECEMBER 2023 WEGWIJS IN HET LAND VAN EVALUATIE EN TUCHT Nieuwe informatie volgt snel. lees meer

DIVO STUDIEDAG 10 DECEMBER 2021

 

KBC gebouw, Havenlaan 2, Brussel (op wandelafstand van Brussel-Noord)

 

 

Leiderschap is zoveel meer dan zakelijk management. Een onderwijsinstelling is op de eerste plaats een verzameling van mensen. Leiderschap vereist het vinden van een goede balans tussen mensen, functies en jezelf als directeur. Welbevinden en draagkracht op lange termijn worden erdoor bepaald. Daar willen wij op 13 december even bij stilstaan.

 

Programma:

 

09.00 uur – Onthaal met versnapering

 

09.30 uur – Verwelkoming door voorzitter Theo Gorssen

 

09.40 uur – De menselijke kant van leiderschap – verandermanagement en innoverend leiderschap  (Peter Rosseel, KULeuven).

 

11.10 uur – Pauze

 

11.30 uur – Debat met Paul Yperman (bestuurder), Peter Rosseel (KULeuven), Luc Goovaerts (KBC), Elke Spooren (bestuurder) en Petra Vertenten (Algemeen Directeur en coach). Moderator: Jan T’Sas (UAntwerpen)

 

12.50 uur – Uitgeleide door de voorzitter

 

13.00 uur – Lunchbuffet

 

 

INSCHRIJVEN STUDIEDAG:

De kostprijs voor deelname aan de studiedag (referaten, lunch en lidmaatschap als bonus) bedraagt 100 euro. Dit bedrag is ondeelbaar. Inschrijven en betalen doe je via de website. Wie inschrijft voor de studiedag krijgt het lidmaatschap als bonus en hoeft hiervoor dus niet meer extra te betalen.

 

Onze jaarlijkse studiedag wordt niet alleen door de deelnemers hoog gewaardeerd, maar is ook een ontmoetingsplaats voor collega’s uit alle windstreken en de aanwezige onderwijsactoren, kortom een fijne netwerkdag.

 

LIDMAATSCHAP:

Wie naar de studiedag komt is automatisch lid van Divo. Wie niet naar de studiedag komt en Divo wenst te steunen kan zich lid maken door 40 euro te betalen. Je ontvangt dan alle e-mails en de twee nieuwsbrieven. Het lidmaatschap loopt telkens van studiedag tot studiedag. Uw lidmaatschap is belangrijk om de stem van onze vereniging kracht te geven.

  / HOME